Menneitä tapahtumia

Skotlannin opintomatka 5.-8.6.

Pirkanmaan opinto-ohjaajat ry:n opintomatka Skotlannin St Adrewsiin toteutettiin kesäkuun alussa, ja matkaan lähti yhteensä 25 opinto-ohjaajaa.

Ohjelma oli varsin monipuolinen ja opintomatkalaiset pääsivät tutustumaan mm. St Adrews Universityn hakijapalveluihin, Madras Collegeen ja skotlantilaiseen koulutusjärjestelmään laajemminkin sekä paikallisiin nähtävyyksiin, kuten Blair Castleen. Päästiinpä matkalla vierailulle myös viskitislaamoon!

Kuvat: Katri Weiste

Opintomatkalaiset Skotlannissa kesällä 2023
Paikallista tunnelmaa

Kevätjuhla 2023

Pipo ry:n perinteinen kevätjuhla järjestettiin tänä vuonna Laukon kartanossa, jossa itse kartanon emäntä Liisa Lagerstam piti n. 30:lle pipon jäsenelle upean opastetun kierroksen kartanon tiluksilla ennen juhlaillallista. Suurkiitos kaikille osallistujille ja upealle emännälle!

Pipo ry:n kevätjuhla 2023.

COULUTUSCOCKTAIL 28.10.2022

Pipo ry:llä oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikioma ständi, jolla jaettiin paitsi ilmaista karkkia ja hienoja kyniä, suoritettiin myös arvonta. Arvonnan kaksi onnellista voittajaa saivat iki-ihanat Pipo-pipot. Onnea voittajille!

Coulutuscocktaililla oli niin kova meno, että kuvatkin olivat sumeita. Tässä kuvassa muutama hallituksen jäsen. Arvaa ketkä.
Pipo-pipot ja heidän onnelliset uudet omistajansa.

Opojen kevätkarkelot 13.5.2022

Perinteisiä kevätjuhlia vietettiin tänä vuonna ensin museo Milavidassa, jossa tutustuttiin uuteen Vivienne Westwood -näyttelyyn ja jossa mukana menossa oli myös Rakennusteollisuus ry:n Janne Suntio. Rakennusteollisuus ry tarjosi pipolaisille ystävällisesti paikan päällä myös ihanat leivoskahvit!

Milavidasta matka jatkui ravintola Plevnaan, jossa maistelimme porukalla ensin oluita ja siidereitä ja nautimme sen jälkeen erittäin maittavan illallisen jälkiruokineen. Porukkaa ja hauskaa riitti. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Opopäivät 2020


Kuvamateriaalia Valtakunnallisilta Opo-päiviltä 6.-8.2.2020, Tampere-talo.