Menneitä tapahtumia

Pipo ry:n kevätjuhla 2023.

Pipo ry:n perinteinen kevätjuhla järjestettiin tänä vuonna Laukon kartanossa, jossa itse kartanon emäntä Liisa Lagerstam piti n. 30:lle pipon jäsenelle upean opastetun kierroksen kartanon tiluksilla ennen juhlaillallista. Suurkiitos kaikille osallistujille ja upealle emännälle!

COULUTUSCOCKTAIL 28.10.2022

Pipo ry:llä oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikioma ständi, jolla jaettiin paitsi ilmaista karkkia ja hienoja kyniä, suoritettiin myös arvonta. Arvonnan kaksi onnellista voittajaa saivat iki-ihanat Pipo-pipot. Onnea voittajille!

Coulutuscocktaililla oli niin kova meno, että kuvatkin olivat sumeita. Tässä kuvassa muutama hallituksen jäsen. Arvaa ketkä.
Pipo-pipot ja heidän onnelliset uudet omistajansa.

Opojen kevätkarkelot 13.5.2022

Perinteisiä kevätjuhlia vietettiin tänä vuonna ensin museo Milavidassa, jossa tutustuttiin uuteen Vivienne Westwood -näyttelyyn ja jossa mukana menossa oli myös Rakennusteollisuus ry:n Janne Suntio. Rakennusteollisuus ry tarjosi pipolaisille ystävällisesti paikan päällä myös ihanat leivoskahvit!

Milavidasta matka jatkui ravintola Plevnaan, jossa maistelimme porukalla ensin oluita ja siidereitä ja nautimme sen jälkeen erittäin maittavan illallisen jälkiruokineen. Porukkaa ja hauskaa riitti. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Opopäivät 2020


Kuvamateriaalia Valtakunnallisilta Opo-päiviltä 6.-8.2.2020, Tampere-talo.